Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

21 Μαΐου 2014

Η δικτατορία του «πολιτισμού» (συνέχεια)

Δεν πρόλαβε «να στεγνώσει το μελάνι» της πρώτης ανάρτησης για το θέμα της Κοντσίτα, όπου είχα γράψει ότι «αλλά βλέπετε το νέο «είδωλο» πρέπει να διαφημιστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ» και το Υπουργείο Παιδείας (ή διαφθοράς;) της Γαλλίας ήρθε να με επιβεβαιώσει.

Τσάκα-τσάκα διοργανώθηκε η «ημέρα της φούστας» στα γαλλικά σχολεία και οι (όσοι έχουν απομείνει) άρρενες μαθητές πήγαν στο σχολείο με φούστα. Και φυσικά οι μαθητές, μεγαλωμένοι με χαχαμπάχα ιδανικά, σε μια χαχαμπάχα κοινωνία με ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ «ελευθερία» υπάκουσαν. Και φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί για το «κατόρθωμα».
Και στο Ελλαντιστάν τι κάνει το Υπουργείο Παιδείας; Τίποτε δεν έκανε το οπισθοδρομικό φασισταριό που βρίσκεται εκεί. Τίποτε δεν έκαναν αυτοί οι απολίτιστοι που δεν θέλουν να αναγνωρίσουν το δικαίωμα στην «διαφορετικότητα».
Σάμπως έκανε τίποτε το κράτος; Όχι βέβαια.
Αλλά δεν ανησυχώ καθόλου.
Εάν βγει ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη, εκτός από τις μικρο-παρελάσεις «υπερηφάνειας» των ομοφυλοφίλων, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ από τα ΜΜΕ, σίγουρα θα καθιερώσει κάποια σχετική εκδήλωση.
Και αν βγει και ο Τσίπρας, τότε θα δείτε και τους δικούς μας πολιτικούς να αρχίσουν  να δηλώνουν την διαφορετικότητά τους για να παίρνουν ψήφους από τους «προοδευτικούς».
Και τα «καλλιτεχνικά» δρώμενα, όπως αυτό στο οποίο κάποιες «δηλωμένες» προσωπικότητες της τηλεόρασης έπαιξαν κάποιο μιούζικαλ ντυμένοι γυναίκες, θα αυξηθούν και θα «ψυχαγωγούν» όλους και κυρίως την νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου