Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Οκτωβρίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ 11

Ο όρος «θεωρίες συνωμοσίας» συχνά δίνεται σε όσους ερευνούν θέματα σχετικά με την Νέα Παγκόσμια Τάξη, και έτσι οι ενέργειές τους απορρίπτονται από την πλειοψηφία των ανθρώπων.
Στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα πολλοί άνθρωποι, ακόμα, δεν είχαν ακούσει ποτέ για την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Πρέπει κανείς να κάνει πολλές έρευνες για να έχει πλήρη κατανόηση του τι ακριβώς είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, πώς έχει διαμορφωθεί, και πώς πρόκειται να επηρεάσει τις λεπτομέρειες της ζωής και τις τύχες όλων μας.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, βασικά, εμπλέκει πολλές πολιτικές ομάδες, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη, οι οποίες για εκατοντάδες χρόνια έχουν διατηρήσει ένα δίκτυο εξαιρετικά προνομιούχων ανθρώπων, μαζί με την διαιώνιση του στόχου για την δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος που θα ελέγχεται πλήρως από μια ομάδα εξαιρετικά προνομιούχων ανθρώπων. Ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» πρέπει να χρησιμοποιείται από τις αρχές του 1900.
Υπάρχει μία αόρατη σύνδεση ανάμεσα στον Λευκό Οίκο, το Κογκρέσο, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Τριμερή Επιτροπή, την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, την οργάνωση «Κρανίο και οστά», τους Ελευθεροτέκτονες, κλπ σε όλο τον κόσμο. Ο απροκάλυπτος σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η εγκατάσταση κατάλληλων «δημοκρατικών» κυβερνήσεων που εξυπηρετούν τα παγκόσμια συμφέροντα και υπακούουν σε ένα γιγαντιαίο παγκόσμιο σύστημα γραφειοκρατίας. Απώτερος στόχος τους είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση, μία στρατιωτική δύναμη, ένα παγκόσμιο δικαστήριο, μία παγκόσμια οικονομία και ένα νόμισμα, και μία ενοποιητική παγκόσμια θρησκεία. Όλα αυτά θα πρέπει να ελέγχονται από μια μικρή προνομιούχο ομάδα «φωτισμένων δασκάλων».
Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω κείμενα. Δεν θα τα ακούσετε ποτέ από τους «έγκριτους» δημοσιογράφους, ούτε από τα «μαχητικά» ΜΜΕ:

-Ron Paul, Γερουσιαστής του Τέξας στο Matrix of Evil του Alex Jones. Πρόκειται για ταινία γυρισμένη το 2003:
«Νομίζω ότι υπάρχουν 25.000 άτομα που βρίσκονται στα πανεπιστήμιά μας και στην Γερουσία μας, και πιστεύουν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Και αν πιστεύετε σε μία παγκόσμια κυβέρνηση, τότε μιλάμε για την υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας και μιλάμε για την δημιουργία εκείνου που θα μπορούσατε κάλλιστα να ονομάσετε δικτατορία - και τα σχέδια αυτά, υπάρχουν».

-Gary Hart, πρώην γερουσιαστής του Κολοράντο και συν-πρόεδρος του CFR (Συμβούλιο Υποθέσεων Εξωτερικού), 14 Σεπτεμβρίου 2001, τρις ημέρες μετά την επίθεση στους Πύργους:
«Υπάρχει μια ευκαιρία για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να χρησιμοποιήσει την καταστροφή ... να πραγματοποιήσει αυτό που είπε ο πατέρας του - μια φράση του πατέρα του που πιστεύω ότι χρησιμοποιήθηκε μόνο μία φορά, και δεν έχει ξανα-χρησιμοποιηθεί από τότε - και αυτή είναι μια νέα παγκόσμια τάξη».

-Woodrow Wilson, αμερικανός πρόεδρος, από την προεκλογική εκστρατεία του 1913:
«Από τότε που μπήκα στην πολιτική, έχω συναντήσει άνδρες που μου εκμυστηρεύτηκαν μυστικά. Μερικοί από τους μεγαλύτερους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα του εμπορίου και της μεταποίησης, φοβούνται κάτι. Γνωρίζουν ότι υπάρχει κάπου μια δύναμη τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο απλωμένη, τόσο πλήρης, τόσο διάχυτη, που καλύτερα να μην μιλούν δυνατά, όταν μιλούν για την καταδίκη της».

-George H.W. Bush, την 11η Σεπτεμβρίου 1990:
«Από αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μπορεί να προκύψει ο πέμπτος στόχος μας, μια νέα παγκόσμια τάξη. Μια νέα εποχή πιο ελεύθερη από την απειλή της τρομοκρατίας, ισχυρότερη στην επιδίωξη της δικαιοσύνης, και πιο ασφαλής στην αναζήτηση της ειρήνης. Μια εποχή στην οποία τα έθνη του κόσμου, Ανατολής και Δύσης, Βορρά και Νότου, μπορεί να ευημερήσουν και να ζουν σε αρμονία. Σήμερα αυτός ο νέος κόσμος αγωνίζεται να γεννηθεί, ένας κόσμος πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε»

-Από το βιβλίο«Road to War: America 1914-1917» του Walter Millis:
«Ο Συνταγματάρχης Edward Mandell House ήταν υπασπιστής του Woodrow Wilson. Η μόνη δικαιολογία του για την προετοιμασία ενός τέτοιου λουτρού αίματος για τους συμπατριώτες του, ήταν η ελπίδα του για την ίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης ειρήνης και ασφάλειας».

-Από το βιβλίο «Tragedy and Hope: A History of The World in Our Time» της Carroll Quigley, του 1966:
«Οι εξουσίες του οικονομικού καπιταλισμού είχαν άλλο απώτερο στόχο, τίποτα λιγότερο από το να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο σύστημα οικονομικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια, ικανό να κυριαρχήσει στο πολιτικό σύστημα της κάθε χώρας και της οικονομίας του κόσμου στο σύνολό του. Αυτό το σύστημα θα πρέπει να ελέγχεται με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου που ενεργούν σε συνεννόηση μεταξύ τους, με μυστικές συμφωνίες, που γίνονται σε συχνές ιδιωτικές συναντήσεις και συνέδρια. Η κορυφή του συστήματος ήταν η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Βασιλεία της Ελβετίας, μια ιδιωτική τράπεζα που ανήκει και ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου, που ήταν ιδιωτικές εταιρείες και οι ίδιες. Η ανάπτυξη του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού κατέστησε δυνατό τον παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο και την χρήση αυτής της δύναμης για το άμεσο όφελος των χρηματοδοτών και την έμμεση ζημία όλων των άλλων οικονομικών ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου