Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

9 Οκτωβρίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ 9

Δεν μπορεί να υπάρξει κείμενο για τον Μεγάλο Αδελφό και στην Νέα Τάξη χωρίς αναφορά στους Εβραίους. Το θέμα φαίνεται να είναι παραφουσκωμένο και αυτό κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να μην δίνουν σημασία. Η πιθανότητα να υπάρχει αυτού του είδους η παγκόσμια συνομωσία είναι τόσο φρικιαστική που προτιμάνε να την ξεχνούν. Έτσι όπως ένα πιτσιρίκι θα σκεπαστεί με το σεντόνι του όταν φοβηθεί τις βραδινές σκιές.
Παρ’ όλα αυτά -το λιγότερο- υπάρχει κάποια αλήθεια. Για παράδειγμα πάρτε την περίφημη οργάνωση των Ιλουμινάτι.
Ιδρύθηκε από τον Adam Weishaupt. Ο Weishaupt ήταν Εβραίος (τι άλλο θα ήταν άραγε;), καθηγητής του Κανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Ingoldstadt της Βαυαρίας.
Τώρα ο λόγος που ένας εβραίος καθηγητής, σε μεγάλη και ισχυρή θέση, έπρεπε να φτιάξει μία οργάνωση είναι μάλλον προφανής.
Λέγεται ότι είχε σχέσεις με τους Ρότσιλντ, οι οποίοι είναι (ή έστω υποτίθεται ότι είναι) απόγονοι Ναϊτών Ιπποτών.
Και καλά. Έφτιαξε μία οργάνωση. Είχε κάθε δικαίωμα «να κάνει το γούστο του». Γιατί μετά προσχώρησε ο ίδιος και τα μέλη της οργάνωσής του στον Ελευθεροτεκτονισμό; Πάλι προφανώς για να χρησιμοποιήσει το έτοιμο και τεράστιο παγκόσμιο δίκτυό τους με την πληθώρα των Στοών.
Ποιος ήταν όμως ο σκοπός του; Σε τι ακριβώς απέβλεπε; Τα αρχικά πέντε μέλη των Ιλουμινάτι σε έναν χρόνο έγιναν δυόμιση χιλιάδες. Σημάδι ότι η οργάνωσή του ήταν πολύ δυναμική. Τον σκοπό του τον αναφέρει ο ίδιος στο βιβλίο που είχε γράψει:
«Με αυτό το σχέδιο θα πρέπει να κατευθύνουμε όλη την ανθρωπότητα. Με τον τρόπο αυτόν, και με τα απλούστερα μέσα, θα τα βάλουμε όλα σε κίνηση και αναταραχή. Οι δράσεις μας θα πρέπει να είναι τόσο διάχυτες και σκηνοθετημένες, ώστε να μπορέσουμε, στα κρυφά, να επηρεάσουμε όλες τις πολιτικές συναλλαγές».
Ένας από τους τρόπους που θα χρησιμοποιούσε ήταν και το «διαίρει και βασίλευε». Θα χρησιμοποιούσε τις γυναίκες κατά των ανδρών. Βλέπετε ένα ισορροπημένο και ευτυχισμένο ζευγάρι δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Η χρήση των πλατωμάτων των ανθρώπων για δόλιους σκοπούς είναι προφανής εδώ:
«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επηρεάσεις τους άνδρες με τόση δύναμη όση με την βοήθεια των γυναικών. Αυτές θα πρέπει να είναι η κύρια μελέτη μας. Θα πρέπει να αποκτήσουν καλή γνώμη για εμάς, ώστε να τους δώσουμε συμβουλές για την χειραφέτησή τους από την τυραννία της κοινής γνώμης, και να στηρίζονται στον εαυτό τους. Θα είναι μια τεράστια ανακούφιση για το σκλαβωμένο μυαλό τους να απελευθερωθούν από κάθε δεσμό και αυτοσυγκράτηση, και θα τις σπρώξει να εργάζονται για εμάς με ζήλο, χωρίς να γνωρίζουν ότι το κάνουν, διότι θα απολαμβάνουν μόνο την δική τους επιθυμία του αυτοθαυμασμού».
Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω το ίδιο το βιβλίο που έγραψε ο Weishaupt. Έτσι σαν πηγή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο «Proofs of a Conspiracy» του John Robison. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Είναι στα αγγλικά, αλλά όποιος χρειάζεται να ψάξει παραπάνω μπορεί να κάνει τον κόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου