Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Αυγούστου 2012

Η εμπορευματοποίηση τις υγείας 1

Είδατε πώς από το «περήφανα γηρατειά» τον καταστροφέα της Ελλάδος, φτάσαμε στο «πληρώστε ηλίθια γηρατειά»; Τώρα ὁ κάθε φουκαράς άνεργος, ὁ κάθε μικρό-μισθό-συντήρητος και ο κάθε υπερήλικος με την τρομερή σύνταξη των 300 ευρώ θα πρέπει να πληρώνει ένα ευρώ (και κάτι ψιλά) κάθε φορά που θέλει να κλείσει ραντεβού στο ΙΚΑ. 
Τουλάχιστον τέσσερις αριθμοί έχουν μπει στο σχετικό φαγοπότι. Και κάνουν συνέχεια διαφημίσεις στην τηλεόραση με ρυθμό καταιγιστικό και σε βαθμό εξοργιστικό. Πράγμα που σημαίνει ότι το προβλεπόμενο χρήμα θα είναι μπόλικο. 
Και εσείς ηλίθιοι Έλληνες καθόσαστε να σος μαδήσουν και άλλο!
 Αλλά προλαβαίνετε από τις Ολυμπιακές φιέστες, τις διακοπές των «σελέμπριτις» και τα παντρολογήματα των «επωνύμων»; 
Προλαβαίνετε από το ματς της ομαδάρας σας; 
Προλαβαίνετε από τα άιποντ, τα κινητά, τα νότ-μπουκ, τα γκάτζετ και τις δεκάδες μπουρδοπροσφορὲς των τηλεφωνικών εταιρειών; 
 Να υποθέσω ότι του χρόνου ἡ χρέωση «του ενός ευρώ ανά τηλεφώνημα» θα μετατραπεί σε χρονοχρέωση; Έτσι κι αλλιώς οἱ ΧΑΧΟΛΟΙ ιθαγενείς δεν θα πάρουν είδηση. 
Αλλά προτιμώ να υποθέσω ότι δεν θα το πάρουν είδηση από το να υποθέσω ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.