Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

21 Σεπτεμβρίου 2019

Οι Έλληνες και η παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων


Μία οκταετία πριν η Les Guignols είχε δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο βίντεο σχετικά με το «ελληνικό οικονομικό πείραμα». Δεν ξέρω ποιος έβαλε ελληνικούς υπότιτλους.

Ο GIORGOS, υιός του Ανδρέα και εγγονός του Γέρου της Δημοκρατίας, θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος που μας έβαλε στα μνημόνια και γίναμε η πρώτη δοκιμή για την επιβολή της Νέας Τάξης. Εξάλλου ο ίδιος σε ομιλία του είπε ότι υπάρχει αυτή η ανάγκη για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Υποθέτω ότι αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση θα είναι σοσιαλιστική, θα καταπολεμήσει τον φασισμό και θα φέρει πλήρη ισότητα στους ανθρώπους. Αυτή η ισότητα θα είναι  βέβαια προς τα κάτω, αλλά τί να κάνουμε; Ο σοσιαλισμός απαιτεί θυσίες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου