Ἕνας φίλος μου ἐκτελωνιστής,
πάνω στήν κουβέντα, ἀνέφερε ὅτι γιά κάποιο διάστημα ἐκτελώνιζε μεγάλες
ποσότητες χοιρινοῦ λίπους. Ἡ εἰσαγωγή γινόταν στό ὄνομα μίας μεγάλης καί
γνωστῆς ἑλληνικῆς βιομηχανίας γάλακτος. Τό χοιρινό λίπος
χρησιμοποιεῖται γιά τήν παρασκευή γιαουρτιοῦ.
Τό ὄνομα δέν ἔχει σημασία γιατί σίγουρα καί οἱ ὑπόλοιπες ἐταιρίες κάνουν τό ἴδιο.
Καί
φυσικά ὅλες μαζί αἰσχροκερδοῦν εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων καταναλωτῶν πού
πληρώνουν τό εἰσαγόμενο φθηνό χοιρινό λίπος γιά φρέσκο ντόπιο γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου