Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Δεκεμβρίου 2008

Για να μην σας πρήζουν άλλο

Για να σταματήσουν να σας πρήζουν με τηλεφωνήματα για κάρτες και άλλα διάφορα.
Στην ιστοσελίδα της Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διαβάζουμε :
"Προκειμένου να μην περιλαμβάνεστε σε αρχεία, τα οποία έχουν ως σκοπό τηνπροώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών εξ΄αποστάσεως, μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στην υπηρεσία μας την παρακάτω αίτηση (άρθρο 13 του Ν.2472/97).."
Μπείτε στην σελίδα, κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση και στείλτε την με fax στην Α.Π.Π.Δ όπου οι κάθε λογής εταιρείες είναι υποχρεωμένες κάθε μήνα να ενημερώνουν το αρχείο τους με το αρχείο που διατηρεί η ΑΠΠΔ με τους πολίτες που δεν επιθυμούν να τους ενοχλούν τηλεφωνικά για πώληση αγαθών και υπηρεσιών (δηλαδή να τους αφαιρούν από το αρχείο τους). Σε περίπτωση καταγγελίας το πρόστιμο είναι πολύ υψηλό οπότε καλού κακού σταματάνε να σε καλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου