Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

15 Μαρτίου 2019

Κάλι Γιούγκα, η εποχή της Θεάς-Θάνατος

Πάνω στην γη έχουν ζήσει πολλές ανθρώπινες φυλές που δημιούργησαν μεγάλους πολιτισμούς. Αρχαία ερείπια υπάρχουν παντού στον κόσμο και είναι ορατά σε όλους. Σε όλους εκτός από τους «εδικούς» οι οποίοι υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια την θεωρία ότι ο πολιτισμός ξεκίνησε περίπου πριν 6.000 χρόνια. Και το αστείο είναι ότι έχει επιβληθεί να διδάσκεται στα σχολεία αυτή η θεωρία σαν αποδεδειγμένη πραγματικότητα!
Όλα αυτά τα ξέρετε λίγο πολύ και μπορείτε να βρείτε χιλιάδες πληροφορίες και τις επαναλήψεις τους στο διαδίκτυο.
Εκείνο που δεν μπορείτε να βρείτε είναι πληροφορίες οι οποίες έρχονται από τα βάθη του χρόνου. Και πληροφορίες σχετικές με τον διεστραμμένο ανθρώπινο ψυχισμό. Θα τις βρείτε μεταμφιεσμένες σε «μυθολογία» και είναι τόσο συνταρακτικές που οι περισσότεροι άνθρωποι, με πρώτους και καλύτερους τους «ειδικούς επιστήμονες» αποφεύγουν να τις λάβουν υπόψιν τους.
Παράδειγμα η πληροφορία της ελληνικής μυθολογίας ότι στην Αρκαδία υπήρχαν άνθρωποι και πόλεις ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!! Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες:
Πρώτη πιθανότητα: Η Σελήνη εμφανίστηκε πριν μόλις μερικές χιλιάδες χρόνια, προκαλώντας ίσως και έναν «κατακλυσμό του Νώε».
Δεύτερη πιθανότητα: Η «μυθολογική» πληροφορία προέρχεται από την επιζώσα μνήμη για έναν πολιτισμό, ο οποίος δημιουργήθηκε πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια.
Διαλέξτε και πάρτε όποια πιθανότητα προτιμάτε αλλά έτσι κι αλλιώς η σπουδαία αυτή πληροφορία είναι ΑΟΡΑΤΗ στους ιστορικούς, τους αστρονόμους, τους αρχαιολόγους κλπ. Αόρατη δια ροπάλου.
Αυτή είναι μία από τις εκατοντάδες περιπτώσεις «επιστημονικής αορασίας»! Αλλά ας επιστρέψω στο κύριο θέμα.
Σύμφωνα με τις διάφορες «εσωτερικές παραδόσεις» ή «μυθολογίες» οι άνθρωποι δημιουργούν πολιτισμούς οι οποίοι ζουν για χιλιάδες χρόνια πριν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους και καταστραφούν. Στην διάρκεια αυτής της «ζωής» περνούν από διάφορες «ηλικίες» που συνήθως αναφέρονται με τα ονόματα Χρυσή, Αργυρή, Μπρούτζινη, Χάλκινη και Σιδερένια. Αυτές οι «ηλικίες» αναφέρονται επίσης και σαν «φυλές». Έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα του ανθρώπινου ψυχισμού. Για παράδειγμα στην Χρυσή Εποχή δεν υπάρχουν όπλα, σύνορα, κράτη, πόλεμοι, βία κλπ και οι άνθρωποι ζουν ευτυχισμένοι.
Σύμφωνα με έναν συγγραφέα εσωτερισμού η σημερινή «ηλικία» του ανθρώπινου πολιτισμού αντιστοιχεί σε αυτό που οι ινδοί ονομάζουν Κάλι Γιούγκα και μεταφράζεται σαν η εποχή της Κάλι, της θεάς του Θανάτου.
Πρόκειται για την Σιδερένια περίοδο/εποχή/ηλικία/φυλή, δομημένη από Φωτιά και Σίδερο και σε αυτήν δεν μπορείς να βρεις παρά Σκληράδα, Σκουριά και Θάνατο.
Αυτές είναι και οι τρεις βασικές [και ουσιαστικά ψυχολογικές] ιδιότητες του σημερινού πολιτισμού, τον οποίο ο προαναφερθείς συγγραφέας ονομάζει «ο πολιτισμός των εχιδνών». Τον αναφέρω συνήθως σαν «πολιτισμό του ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ και του ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ». Σε αυτόν ακόμα και οι λέξεις Ελευθερία, Αγάπη, Δικαιοσύνη κλπ, έχασαν την έννοιά τους και εξυπηρετούν τον διαστρεβλωμένο ψυχισμό μας στην καταστροφική του πορεία.
Παρά τα όσα λένε ή πιστεύουν οι αδαείς ρομαντικοί, παρά τις ωραίες θεωρίες για «θετικές σκέψεις» και άλλα παρόμοια, υπάρχει ένα ακλόνητο γεγονός: η Φύση υπακούει και λειτουργεί με βάση τον απόλυτα δημοκρατικό νόμο του «50 σύν ένα». Εφόσον στους εκατό ανθρώπους που υπάρχουν οι 51 είναι κακοί, η ζυγαριά έχει γείρει και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Αργά αλλά σταθερά το κακό αυξάνεται και οι άνθρωποι γίνονται ολοένα και χειρότεροι. Ο απλός λόγος είναι ότι το κακό δημιουργείται από τα κατώτερα ζωώδη ανθρώπινα ένστικτα. Επιπλέον εάν κάνεις κάτι κακό έχεις άμεση υλική ανταμοιβή, ενώ αν κάνεις κάτι καλό συνήθως η ανταμοιβή σου αργεί και είναι περισσότερο ηθική παρά υλική. Οι άνθρωποι εθίζονται όλο και περισσότερο στο κακό και στο ανήθικο, οι νεότερες γενιές διαφθείρονται όλο και περισσότερο και τελικά η πλειονότητα των ανθρώπων είναι κακοί και διεφθαρμένοι. Έτσι πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. Αργά ή γρήγορα κάποια καταστροφή θα εξαλείψει τον πολιτισμό αυτόν και από τους ελάχιστους επιζώντες θα αρχίσει ένα νέος κύκλος, μία νέα περίοδος/εποχή/ηλικία/φυλή.
Ένα αρχαίο προφητικό κείμενο αναφέρει την μοίρα που προετοιμάζεται για τον σημερινό «πολιτισμό» μας:
Η γη ολόκληρη θα μείνει ακατοίκητη, ακόμα και ο Θεός θα φύγει από αυτήν.
Πάνω στην άδεια γη Νύχτα και Θάνατος.
Παρά την γενικευμένη πεποίθηση ότι θα βρεθεί μία λύση από την τεχνολογία, τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν γυρίζει πίσω. Το πιθανότερο είναι ότι η μεγάλη αυτή καταστροφή θα προέλθει από εμάς τους ίδιους. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει:
-θα γίνει ένας καλός πυρηνικός πόλεμος είτε από λάθος είτε επίτηδες
-η καταστροφή του περιβάλλοντος και η υπερθέρμανση του πλανήτη θα φέρουν μία νέα εποχή παγετώνων και ο πολιτισμός μας θα θαφτεί κάτω από χιλιόμετρα πάγου.
-κάποιο από τα μυστικά στρατιωτικά πειράματα με τον καιρό μπορεί ίσως να προκαλέσει κάποιου είδους τεράστιες καταστροφές [Θεωρίες συνομωσίας (τροποποίηση του καιρού)].
-κάποιο από τα μυστικά στρατιωτικά πειράματα με τους σεισμούς, μπορεί να προκαλέσει υπερ-σεισμούς ή εκρήξεις υπερ-ηφαιστείων [Θεωρίες συνομωσίας (Τεχνητοί σεισμοί;)].
-θα ξεφύγει κάποιος ιός από τα στρατιωτικά εργαστήρια και θα προκαλέσει μία θανατηφόρο πανδημία [Θεωρίες συνομωσίας (βιολογικά όπλα)].
-κάποιος μεταλλαγμένος οργανισμός θα προκαλέσει περιβαλλοντική καταστροφή σε βασικά είδη όπως μέλισσες, ψάρια, φυτά [Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; [γενετικά πειράματα]].
-γενικά ο πειραματισμός και η αλλαγή στο DNA ανθρώπων ζώων και φυτών μπορεί να ξεκινήσει μία κατακλυσμική αλυσιδωτή αλλαγή με αποτέλεσμα τον σχεδόν πλήρη αφανισμό μας
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρξουν μερικοί επιζώντες. Θα είναι είτε μικρές ομάδες που ζουν σε απομονωμένες από τον πολιτισμό περιοχές είτα «εκείνοι που αξίζουν» σύμφωνα με τις «εσωτερικές παραδόσεις» ή «μυθολογίες» ή θρησκείες.
Ο μικροσκοπικός αριθμός εκείνων που προσπαθούν πραγματικά, θα καταφέρουν ίσως κάτι για τον εαυτό τους, αλλά ο «πολιτισμός των εχιδνών» είναι ήδη καταδικασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου