Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Ιουνίου 2017

Η επιστήμη που μας κρύβουν (συνέχεια 3)

Από παλιά υπάρχουν αρκετές αναφορές για μεγάλους και άγνωστους πολιτισμούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι απορρίπτουν το ότι υπάρχουν χαμένοι πολιτισμοί που δεν τους γνωρίζουμε. Εν μέρει έχουν δίκιο να είναι επιφυλακτικοί με τις τόσες ανοησίες και υπερβολές που κυκλοφοράνε στο διαδίκτυο.
Όμως, αν θυμηθείτε απλά τον Υπολογιστή των Αντικυθήρων, θα καταλάβετε ότι το τρομερό αυτό μηχάνημα, το οποίο έχει ΣΗΜΕΡΙΝΗ ακρίβεια κατασκευής των λεπτότατων γραναζιών του, μπορεί να προέρχεται μόνο από κάποιο εργαστήριο που είχε στην διάθεσή του τόρνο, ειδικά κοπτικά εργαλεία για τα δόντια, λίμες και τρυπάνια καθώς και προμήθειες από ήδη κατεργασμένα και μορφοποιημένα μέταλλα. Και φυσικά, θα καταλάβετε επίσης ότι αποκλείεται να φτιάχτηκε από ανθρώπους οι οποίοι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι δεν είχαν κανενός είδους τεχνολογία, πέρα από μερικές βασικές γνώσεις για να σκάβουν στα χωράφια τους.
Η τελευταία επιστημονική προσπάθεια παραπληροφόρησης έρχεται από την Ιταλία. Εκεί ανακαλύφθηκαν σε κάποια περιοχή σκελετοί που έχουν σφραγίσματα στα δόντια τους. Η ηλικία τους είναι κάπου 13.000 χρόνια!
Τα δόντια είχαν τρύπες με ίχνη από ξύσιμο, υποτίθεται με πέτρινο εργαλείο, που έδειχνε προσπάθεια να καθαριστεί το τερηδονισμένο δόντι. Μετά το μεγάλωμα της τρύπας στην αδαμαντίνη και τον καθαρισμό του χαλασμένου δοντιού, τα δόντια σφραγίστηκαν με κομμάτια ημι-στερεής ορυκτής πίσσας, που είχε ανακατευθεί με φυτικές ίνες και τρίχες.
-«Και πού βρίσκεται η παραπληροφόρηση»; θα ρωτήσετε.
Απαντήστε μόνοι σας στα παρακάτω:
-Πως τα κατάφεραν οι άνθρωποι εκείνοι να έχουν τερηδόνα στην υποτιθέμενα ολιγόχρονη ζωή τους, την στιγμή μάλιστα που δεν έτρωγαν κατεργασμένο άσπρο αλεύρι και άσπρη ζάχαρη ούτε και έπιναν αναψυκτικά που καταστρέφουν τα δόντια;
-Πως γίνεται αυτοί οι πρακτικά πιθηκάνθρωποι που ζούσαν στις σπηλιές, και που καλά-καλά δεν μπορούσαν να μιλήσουν να κάνουν μια τόσο σύνθετη σκέψη;
-Πως μπορεί ένας τέτοιος αμαθής και πρωτόγονος άνθρωπος να συνδέσει τον πόνο με την τρύπα στο δόντι (αφήστε που πολλές φορές δεν φαίνεται καν η τερηδόνα) και να καταλάβει ότι μπορεί να κάνει μία τόσο περίπλοκη θεραπεία;
-Με ποιόν τρόπο κατάφερε να φτιάξει ο αρχαίος «οδοντίατρος» μία τόσο μικρή, λεπτή, ανθεκτική και μακριά πέτρινη λεπίδα για να καταφέρει να κάνει αυτό που οι σημερινοί οδοντίατροι καταφέρνουν μόνο με ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ταχύτατα περιστρεφόμενες μικροσκοπικές λίμες;
-Και έστω ότι του έκοψε και τα κατάφερε να δημιουργήσει μία τέτοια λεπίδα. Πως μπόρεσε να την κρατήσει και να καθαρίσει την τρύπα του δοντιού χωρίς φακούς και καθρέφτες;
Ή νομίζετε ότι στερέωσε με πίσσα την λεπίδα σε ένα υπέρλεπτο, άκαμπτο κλαδάκι και μετά στα τυφλά έκανε αυτήν την δύσκολη και λεπτή εργασία;
-Πείτε μου πως θα καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε το ανόητο «ιατρικό» εργαλείο της εικόνας που κατασκευάστηκε από σύγχρονο άνθρωπο με σύγχρονα εργαλεία ΔΗΘΕΝ για να ανοίξει τρύπα σε τραπεζίτη; Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπινο στόμα, εκτός και αν οι άνθρωποι της εποχής μπορούσαν να ανοίγουν το στόμα τους όπως οι ιπποπόταμοι!

Υπάρχει μόνο μία πιθανή εξήγηση της απίστευτης αυτής οδοντιατρικής επέμβασης.
Ο αρχαίος οδοντίατρος δεν ήταν παρά ένας πραγματικός οδοντίατρος που επιβίωσε από κάποια άγνωστη καταστροφή κάποιου άγνωστου πολιτισμού, αν και η ημερομηνία παραπέμπει περίπου στην Ατλαντίδα.
Ένας επιζών λοιπόν οδοντίατρος θα έπαιρνε μαζί του τρία βασικά εργαλεία, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια: την τσιμπίδα για να βγάλει ένα δόντι, το καθρεφτάκι για να δει μέσα στον ΣΤΕΝΟ ΧΩΡΟ του στόματος και τις μακρουλές ατσάλινες ξέστρες για να καθαρίσει υποτυπωδώς κάποια τερηδόνα.
Ή όχι;
Όποιος έχει αντίρρηση ας προσπαθήσει να κατασκευάσει πέτρινο ιατρικό εργαλείο αρκετά λεπτό, ισχυρό και εύχρηστο για να κάνει μία τέτοια λεπτή εργασία, σε στενό χώρο και μάλιστα χωρίς να βλέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου