Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Φεβρουαρίου 2018

Νεοταξική ενηλικίωση

Έχει περάσει κυριολεκτικά στο υποσυνείδητο του κόσμου το παραμύθι για το πόσο «ώριμοι» και πόσο «έξυπνοι» είναι πλέον οι έφηβοι, πράγμα πολύ φυσικό αφού εδώ και δεκαετίες βομβαρδιζόμαστε από τις σχετικές δηλώσεις ψυχιάτρων, ψυχολόγων και κυρίως «καλλιτεχνών».
Μερικοί αθέλητα [ή το χειρότερο οι περισσότεροι ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ] μπερδεύουν την ωριμότητα και την εξυπνάδα με την ικανότητα των εφήβων να χειρίζονται υπολογιστές και κινητά. Και ένας εκπαιδευμένος χιμπατζής μπορεί να κάνει απίθανα πράματα, τα οποία δεν μπορούν να κάνουν ανεκπαίδευτοι άνθρωποι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εξυπνότερος από αυτούς.
Μια γιαγιά στο χωριό, που όλη της την ζωή το μόνο που έμαθε ήταν να τσαπίζει τον κήπο, δεν έχει ιδέα από τσάτ και μηνύματα και δεν θα ξέρει τι να το κάνει το νέο ipod. Αλλά αν βάλεις αντίστοιχα έναν πιτσιρικά να τσαπίσει τον κήπο θα είναι ανίκανος να κάνει την δουλειά της γιαγιάς. Ποιος άραγε είναι ο πιο έξυπνος;
Οι νεοταξίτες προωθούν την «απελευθέρωση» των εφήβων παρά τις όποιες οφθαλμοφανείς αδυναμίες έχουν, όπως αποδεικνύεται από τις ειδήσεις αλλά και κάποιες ελάχιστες επιστημονικές έρευνες.
1) Ορίστε μερικές εφηβικές μόδες [Μην αφήσετε τον έφηβό σας να πάθει έγκαυμα] που σιγά σιγά θα έρθουν και στο Ελλαδιστάν, αν δεν έχουν έρθει ήδη:
-Η γνωστή «Μπλε φάλαινα» όπου τελικά οι παίκτες αυτοκτονούν.
-Για να αποδείξουν ότι αντέχουν, οι έφηβοι βάζουν στο δέρμα τους πάγο και αλάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι προκαλούν σοβαρές πληγές στο δέρμα τους.
-Τρίβουν για πολλή ώρα οινόπνευμα στο δέρμα τους.
-Τρίβουν με γομολάστιχα το δέρμα τους μέχρι να χαράξουν μία λέξη!
-Κονιορτοποιούν καραμέλες και τις ρουφάνε από την μύτη!
-Αναπνέουν οξείδια του αζώτου.
-Ξενυχτούν «όποτε τους καπνίσει» με φίλους ακόμα και σε ομοφυλοφιλικά πάρτι! [Are slumber parties the new excuse for hooking up]. Θυμάστε τον ανήλικο που σκοτώθηκε από τον ειδικό φρουρό; Δεν άκουσα ποτέ κάποιον να αναρωτηθεί τι γύρευε στις εννιά το βράδυ ένας δεκαπεντάχρονος μαθητής από το Παλαιό Ψυχικό στα Εξάρχεια, όπου βασιλεύει η «επανάσταση», η βία και τα ναρκωτικά που τόσο βολεύει ΟΛΕΣ τις ελληνικές κυβερνήσεις [Συνελήφθη αντιεξουσιαστής με κοκαΐνη και μαχαίρι. Αφέθηκε ελεύθερος].
2) Πρόσφατα συνέλαβαν στο Αθηναϊστάν κάποιον ο οποίος γνώριζε νεαρές από το διαδίκτυο και τις βίαζε, αφού τις μαστούρωνε με ναρκωτικά [Ανήλικες θύματα 28χρονου]. Οι πιτσιρίκες δεν είχαν μυαλό και ωριμότητα να σκεφτούν καν την πιθανότητα ενός τέτοιου κινδύνου. Όμως κατά τον νεοταξικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την ωριμότητα και το μυαλό να αποφασίσουν ότι δεν τους αρέσει το φύλο τους και να δηλώσουν «άρρεν» στην ταυτότητα.
3) Σε έρευνα που έγινε από το Χάρβαρντ [λες και χρειάζεται ολότελα τέτοιου είδους έρευνα] διαπιστώθηκε ότι «ο εγκέφαλος των εφήβων δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς σε περιοχές-κλειδιά, με αποτέλεσμα πολλές φορές τα παιδιά να μην αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικά είναι κάποια πράγματα για τη ζωή τους [Ο εφηβικός εγκέφαλος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα ασήμαντα από τα σημαντικά]. Τα καλομαθημένα πιτσιρίκια δεν ξέρουν να χωρίσουν δύο γαϊδουριών άχυρο, παρασύρονται πανεύκολα να καπνίσουν, να πίνουν μπόμπες, να εθίζονται στα ναρκωτικά και το τσιγάρο, να σκοτώνονται σωρηδόν στα τροχαία, και να προκαλούν βλάβες στην υγεία τους για λόγους βλακείας.
Όμως κατά τον νεοταξικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ώριμα να κανονίζουν ποια θα είναι η σεξουαλική τους ταυτότητα, κάτι που μπορεί να έχει άγριες επιπτώσεις στην εύθραυστη ψυχολογία τους.
Σε λίγο θα «συναινούν» στο σεξ με ενήλικους από τα 12 [ήδη μπορούν να παντρευτούν από τα 9 με δικαστική απόφαση, όπως δήλωσε πολύ υπερήφανα ο Τσίπρας στην Βουλή], ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τα δεκαπεντάχρονα να ψηφίζουν στις εκλογές. Στην Νορβηγία ήδη έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το φύλο τους ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση των γονέων, από τα επτά τους χρόνια [Η Κόλαση της Νορβηγίας].
Στην Αγγλία η «εκπαίδευση» μιμείται με προφανή χαρά τους Νορβηγούς [ΣΟΚ! Ρωτάνε παιδιά δημοτικού αν αισθάνονται «βολικά με το φύλο τους»].
Όλα αυτά εισάγονται έτοιμα και ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ στο Ελλαδιστάν από κάθε είδου ς «νεωτεριστή» και «δημοκράτη». Μία παροιμία λέει ότι όποιος σκέπτεται μακρόχρονα εκπαιδεύει τους νέους. Η παγκόσμια Νέα Τάξη δεν μπορεί να επιβληθεί αν δεν έχει σαν υποχείριό της την νεολαία. Και το καλύτερο εργαλείο για αυτό είναι να τους προσφέρει «άρτον και θεάματα», ρηχή εκπαίδευση και αχαλίνωτη έκλυση των ηθών. Αυτά τα τρία είναι τα βασικά εργαλεία με τα οποία ο «Άνθρωπος ο Σοφός» θα μετατραπεί σε «ζώο χωρίς ταυτότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου